Te briefelsz, mi szállítunk!

Gondoskodunk vizuális kommunikációs igényeidről, hogy te a feladataidra koncentrálhass!

Velünk könnyedén maximalizálhatod vállalatod imázsát, kihasználva one-stop-shop megoldásainkat belsőépítészeti, kereskedelmi, signage és nyomtatási területeken. 

A kreatív megoldásoktól kezdve egészen a sorozatgyártásig.

30+ év a vizuális megjelenésben.
Ránk számíthatsz!

lépjünk kapcsolatba

Crafting brand experience.

Miért válassz minket?

Te briefelsz,
mi szállítunk!

Garantáljuk, hogy a kész termék pont olyan lesz mint a látványterveken!

ONE-STOP-SHOP

Belsőépítészet
Üzlethelyi megoldások
Signage
Nyomtatás

AZ EGYEDITŐL
A SOROZATGYÁRTÁSIG!

Európai szinten kiemelkedő géppark, manufakturális eljárásokkal ötvözve.

360° SZOLGÁLTATÁS

Felmérés, tervezés, gyártás, szállítás, telepítés, és karbantartás egy kézből, egy helyen!

One-stop-shop vizuális kommunikációs megoldások

1991-ben utunk egy csúcstechnológiás géppel vette kezdetét, amely forradalmasította a reklám üzenetek megjelenését Magyarországon.

Ma egyedülálló és sokoldalú megoldásokkal dolgozunk azon, hogy a szó legszorosabb értelmében márkákat építsünk. Teljes körű szolgáltatásainkkal pedig további hozzáadott értéket és kényelmet biztosítunk partnereink számára.

Ennek érdekében kollégáink már a projektek tervezési szakaszában becsatlakoznak azért, hogy szakmai tudásukkal biztosítsák a márka önkifejezésének minél teljesebb megvalósulását. Így ügyfeleinknek nem kell olyan ajtókon kopogtatniuk, amelyeken mi már bementünk, nem kell elkövetniük olyan hibákat, amikből mi már tanultunk. Ők tudják mit akarnak, mi pedig tudjuk, hogy hogyan lehet megvalósítani. Így hozzuk ki a legtöbbet a közös munkából.

A fizikai márkai élmények terén széleskörű megoldásokat nyújtunk, amelyek magukban foglalják az egyedi és összetett feladatoktól egészen a tömeggyártásig terjedő folyamatokatrészletes felméréssel, gondos tervezéssel, hatékony gyártással, pontos szállítással, megbízható karbantartással, és precíz projektmenedzsmenttel.

A belsőépítészeti projektjeink során olyan gondosan tervezett és kivitelezett tereket alkotunk, melyek segítik az optimális munkakörnyezet kialakítását és a hatékonyság növelését.

Üzlethelyi megoldásaink célja a márka ismertségének fokozása, az értékesítés növelése, valamint a vásárlói hűség és élmény megerősítése.

A signage területén olyan megoldásokat kínálunk, amelyek hozzájárulnak a márka láthatóságának növeléséhez és a látogatók hatékony irányításához .

A digitális nyomtatás terén rendkívül nagy kapacitással és sokoldalúsággal állunk rendelkezésre, hogy kielégítsük a nagy léptékű és egyedi igényeket.

A vizuális kommunikációs piac is rendkívül gyorsan változik, így működésünk során folyamatosan kutatjuk az új lehetőségeket és irányokat, nagy hangsúlyt fektetve a fenntarthatóságra és a digitalizációra.

Elkötelezettek vagyunk az új és hatékonyabb technológiák irányában, mely segít az ügyfeleink minél jobb kiszolgálásban, ugyanakkor lehetővé tesz egy még kiegyensúlyozottabb működést is számunkra.

Legyen szó bármilyen nagy vagy bonyolult projektről is, mi teljes mértékben készen állunk arra, hogy valóra váltsuk elképzeléseidet. Csapatunk mindent mozgósít, hogy a legjobb eredményt nyújtsuk.

Egyedi tervezésű nyomtatott anyagok, installációk, bútorok, signage elemek, komplett belső terek, mi mindegyikhez egyaránt biztosítjuk a szaktudást és a kreatív szemléletet.
 

Mi segítünk
viziódat valóra váltani!

LÉPJÜNK KAPCSOLATBA