ÜZLETHELYI MEGOLDÁSOK BELSŐÉPÍTÉSZET

Huawei Bemutatóterem

Aktív és reaktív világító installációs elem a Huawei Helsinki bemutatótermében.

full view of Huawei's showroom with unique installations, frunitures and illuminated signage

Egyedi okos Huawei bemutatóterem Helsinkiben 

Kimagasló márkákkal együtt dolgozni, mindig lelkesedéssel tölti el minket, ugyanis az ilyen projektek sok újdonságot és egyedi megoldást tartogatnak számunkra.

A Huawei a világ egyik vezető információs és kommunikációs technológiai vállalata, így egy egyedi és maradandó tér létrehozásának a céljából nyitottak voltak a merészebb terveinkre is. 


A Huawei bemutatóterem koncepciója

A közös munkának, aminek a keretei között majdhogynem üzlettervezésről beszélhetünk, egy Huawei showroom megvalósítása volt a célja. A feladatunk egy harmonikus belsőtér megtervezése és kialakítása volt Helsinkiben, az installációk, bútorok és kommunikációs elemek tervezésével, gyártásával, szállításával és szerelésével együtt. 


A showroom egyedi, kreatív élménye

A projekt középpontjában a Harmony OS állt, mely a Huawei osztott operációs rendszere. A Huawei HarmonyOS egy operációs rendszer, amelyet a Huawei fejlesztett ki különböző intelligens eszközök, például okostelefonok, táblagépek, okosórák, intelligens tévék és más eszközök számára.

A program egyik fő jellemzője az „együttműködés több intelligens eszközzel egy infrastruktúrán belül”. Ez a kifejezés arra utal, hogy a HarmonyOS képes létrehozni egy olyan összekapcsolt környezetet, ahol különböző eszközök közötti kommunikáció és együttműködés könnyen és hatékonyan történik.

A szoftver kreatív bemutatása volt a „probléma”, amire egy jó, ütős megoldást akartunk találni. Úgyhogy, élővé tettük a bemutatóteret egy aktív és reaktív világító installációs elemmel, amit a Huawei Harmony OS operációs rendszert alkalmazva összehangoltunk egy televízióval. A térben lévő fényinstalláció színharmóniája a TV színeiből válogat és minden pillanatban változik a képernyővel párhuzamosan. 

Azt céloztuk, hogy az épület lelke a Huawei showroom legyen  

A Helsinki székház ezen emeletén más, több funkciójú terem is helyet kapott, éppen ezért a célunk már az ötletelésnél az volt, hogy ez a bemutatótér legyen a ház lelke.

A távolság miatt, a kiterjedt nemzetközi szakmai kapcsolati tőkénkre is kellett támaszkodnunk. Így néhány feladatot a helyi vállalkozókon keresztül menedzseltük, hogy erőforrásainkat inkább a látványra fordíthassuk, és ne a logisztika eméssze fel. 

Ez a stabil szakmai közösség biztosítja számunkra annak lehetőségét, hogy minden esetben hatékonyan és optimálisan tudjunk projekteket kivitelezni partnereink céljait elérve. A projekt kivitelezése során külön sikerélmény volt csapatunknak, hogy 1300 km távolságból is eredményesen menedzseltük az implementációs feladatokat.

A Huawei-jel nem ez volt az egyetlen kooperációnk, készítettünk számukra bútorokat is és reméljük, hogy számos lehetőségünk lesz még a víziójuk valóra váltására. Velük mindig izgalmas megoldásokban gondolkodhatunk, ami a mi munkákákat is izgalmasabbá teszi. A helsinki kivitelezés kapcsán muszáj még egyszer megemlítenünk a remek helyi szakembereket, ugyanis nekik köszönhetően zökkenőmentesen tudtuk végrehajtani a projektet.

Miért válassz minket?

Te briefelsz,
mi szállítunk!

Garantáljuk, hogy a kész termék pont olyan lesz mint a látványterveken!

ONE-STOP-SHOP

Belsőépítészet
Üzlethelyi megoldások
Signage
Nyomtatás

AZ EGYEDITŐL
A SOROZATGYÁRTÁSIG!

Európai szinten kiemelkedő géppark, manufakturális eljárásokkal ötvözve.

360° SZOLGÁLTATÁS

Felmérés, tervezés, gyártás, szállítás, telepítés, és karbantartás egy kézből, egy helyen!

Mi segítünk
viziódat valóra váltani!

LÉPJÜNK KAPCSOLATBA

TÜV TANÚSÍTVÁNYAINK

Acél hegesztés
TÜVRh-EN1090-2.00938.2023.004
PDF
Alumínium hegesztés
TÜVRh-EN1090-3.00050.2023.004
PDF
Acél szerkezet
0035-CPR-1090-1.01013.TÜVRh.2023.004
PDF
Alumínium szerkezet
0035-CPR-1090-1.01014.TÜVRh.2023.004
PDF

OUR ISO CERTIFICATES

ISO 9001
PDF
ISO 14001
PDF
ISO 45001
PDF
GDPR
PDF
Beszállítói adatvédelmi nyilatkozat
PDF