Signage

Accor Hotel SIgnage

Lavírozás Budapest változó signage előírásai között Európa legnagyobb vendéglátójának signage elemeivel!

green lightbox sign displaying ibis styles on a modern building's wall

ibis hotel fényreklám frissítés

Röviden az Accor-ról

Az Accor egy francia multinacionális vendéglátóipari vállalat, amely több mint 110 országban, 5300 helyszínen van jelen Európa legnagyobb, és a világ hatodik legnagyobb vendéglátójaként. A vállalat franchise-üzemeltetője szállodáknak és üdülőhelyeknek. Ügyfelek széles körét szolgálja ki különféle márkákkal, a luxustól a gazdaságosig.

Az Accor egyik jelentős márkája az 1974-es alapítású ibis, amely egy gazdaságos vonalat képviselő szállodalánc. Az ibis önálló márkává nőtte ki magát, mára már 67 országban, több mint 1200 szállodával büszkélkedhet. Az Accor 2012-ben globális arculatfrissítést kezdeményezett az ibis szállodák megújítására.

7 szálloda teljes signage / világító felirat arzenáljának gyártása és telepítése

A 2010-es években sok különböző vizuális kommunikációs megoldást, többek között feliratokat, táblákat, totemeket, nyomtatott anyagokat és kereskedelmi megoldásokat biztosítottunk a vendéglátóiparosok számára. Innen alakult a kapcsolatunk a szállodákkal, nevezetesen az Accor Hotellel. Az ibis rebranding projektjének valamennyi Magyarországi szállodájuk esetén, mi voltunk a kivitelezől. A feladatunk 7 szálloda összes signage elemének gyártását, szállítását, telepítését foglalta magába.
 

A projekt nagyszerűen példázta az Accor kiválóság iránti elkötelezettségét. A vállalat egy átfogó útmutatót biztosított számunkra, amely ismertette az összes signage elemre vonatkozó szabályt és előírást. Kezdetben kihívást és időigényes folyamatot jelentett a különböző helyi előírások között való eligazodás, mivel azok helyszínről helyszínre változtak. Az első fővárosi hotel után már tudtuk, hogy ezzel számolnunk kell, így adaptáltuk a folyamatainkat, és szorosabb együttműködésre léptünk az adott körzetet képviselő szervekkel. A helyi előírásoknak, és az Accor irányelveinek összefésülésével a megfelelő signage elemek kiválasztása, elkészítése és telepítése már rutinfeladat volt.

A projekt keretében olyan világítótáblákat, pilonokat és egyéb jelzőelemeket gyártottunk és szereltünk, amelyek hatékonyan közvetítik az új márkaidentitást és javítják az ügyfélélményt. Az Accor annyira elégedett volt a szolgáltatásainkkal, hogy további 4 külföldi ibis Hotel signage feladatait bízta ránk a magyar rebranding projektet követően-

Miért válassz minket?

Te briefelsz,
mi szállítunk!

Garantáljuk, hogy a kész termék pont olyan lesz mint a látványterveken!

ONE-STOP SHOP!

Belsőépítészet
Üzlethelyi megoldások
Signage
Nyomtatás

AZ EGYEDITŐL
A SOROZATGYÁRTÁSIG!

Európai szinten kiemelkedő géppark, manufakturális eljárásokkal ötvözve.

360° SZOLGÁLTATÁS

Felmérés, tervezés, gyártás, szállítás, telepítés, és karbantartás egy kézből, egy helyen!

Mi segítünk
viziódat valóra váltani!

LÉPJÜNK KAPCSOLATBA

TÜV TANÚSÍTVÁNYAINK

Acél hegesztés
TÜVRh-EN1090-2.00938.2023.004
PDF
Alumínium hegesztés
TÜVRh-EN1090-3.00050.2023.004
PDF
Acél szerkezet
0035-CPR-1090-1.01013.TÜVRh.2023.004
PDF
Alumínium szerkezet
0035-CPR-1090-1.01014.TÜVRh.2023.004
PDF

OUR ISO CERTIFICATES

ISO 9001
PDF
ISO 14001
PDF
ISO 45001
PDF
GDPR
PDF
Beszállítói adatvédelmi nyilatkozat
PDF