2023 máj. 22

BRANDING, VÁSÁRLÓI LOJALITÁS, ÉRTÉKESÍTÉS

4 perc olvasás

A mai kompetitív piacon a kereskedelmi megoldások döntő szerepet játszanak a vállalkozások növekedésében. A pozitív vásárlási élmény megkülönböztet a versenytársaktól, növeli a lojalitást, és az eladásokat. A BEFLEX a shop-in-shop, shop fitting és displayek kivitelezésére specializálódott. A shop-in-shop lehetővé teszi a márkák számára, hogy a nagyobb kereskedelmi üzletekben, rendezvényhelyszíneken belül kialakítsák saját dedikált területüket. A shop fitting alatt a vonzó és funkcionális kereskedelmi terek kialakítását értjük. A displayek, vagy POS eszközök pedig kiemelik a termékeket és ösztönzik az értékesítést.

a range of display stands for showcasing various merchandise

tartalomjegyzék

Mit értünk kereskedelmi megoldások alatt?

Az olyan üzleti megoldásokat, melyek elősegítik a márkák és a termékek sikerességét, értékesítését. A hatékony kereskedelmi megoldásokkal a vállalkozások:

  • Pozitív és emlékezetes vásárlási élményt teremthetnek.
  • Megkülönböztethetik üzletüket, márkájukat a versenytársakétól.
  • Növelhetik eladásaikat $$$
vibrant nespresso stand featuring interactive installations, innovative furnitur...

A kiskereskedelmi megoldások olyan stratégiák és koncepciók egész sorát foglalják magukban, amelyek célja a kiskereskedelmi környezet különböző aspektusainak optimalizálása, beleértve:

  • az üzlet elrendezését, 
  • a designt, 
  • a brandinget, 
  • és a POS eszközöket. 
3d render montage of a wine shop

Csapatunk a kereskedelmi megoldások három kulcsfontosságú kategóriájára specializálódott, melyek alapvetően lefedik az üzleti megoldások teljes területét:

  • Shop-in-shop,
  • Shop fitting,
  • Displayek.

Shop-in-shop

A Shop-in-shop egy olyan innovatív koncepció, amely lehetőséget nyújt a márkáknak és kereskedőknek, hogy saját, dedikált területet hozzanak létre nagyobb üzletekben vagy rendezvényhelyszíneken belül. 

Ez a különleges "üzlet az üzletben" formátum lehetővé teszi a márkáknak, hogy termékeiket és szolgáltatásaikat egyedi márkaidentitásukkal összhangban, személyre szabott promóciós eszközökkel mutassák be. 

A shop-in-shop megoldások a kis kioszkoktól vagy pop-up standoktól kezdve egészen a teljesen berendezett részlegekig terjedhetnek. 

Erősíti a márka jelenlétét, vonzóbbá teszi a termékeket, a márkaimázst és megkülönbözteti a márkát a versenytársaktól. Emellett, a megoldásnak „otthont” adó üzlet vagy rendezvényhelyszín is profitál az egyedi megjelenésből, mivel nagyobb tömeget vonz, megteremtve a lehetőséget az upsellingre és az impulzusvásárlás fokozására. 

Gyakori helyszínek, ahol a shop-in-shop megoldásokat megtalálhatjuk, az áruházak, bevásárlóközpontok, különböző rendezvények és más olyan kereskedelmi területek, ahol több márka is egyszerre jelen van az értékesítési palettán.

a montage of shop in shop stands and solutions

Shop fitting

Az üzletberendezés tervezése és kivitelezése egy olyan folyamat, amely arra összpontosít, hogy a kereskedelmi helyiségek belső tereit és felszereléseit úgy alakítsa ki, hogy vonzó, funkcionális és hatékony környezetet hozzon létre, melynek részei:

  • a pultok,
  • bútorok,
  • displayek,
  • dekoráció,
  • signage elemek,
  • polcok, polcrendszerek,
  • látogatás irányítási rendszer,
  • és további egyéb elemek.

Ezen tényezők együttesen adják az üzlet hangulatát és elrendezését, biztosítva a látogatók zökkenőmentes mozgását és az általános vonzerőt. A gondosan tervezett üzletbelső lehetővé teszi a rugalmas változtatásokat és fokozza a vásárlási élményt. A látványos kirakatok és displayek ösztönzik az impulzusvásárlást, növelve az eladásokat.

Displayek

A displayek olyan egyedi berendezési tárgyak, amelyek üzletekben, rendezvényeken, kiállításokon és egyéb helyszíneken lehet felhasználni, információk és termékek kiemelésére, az üzenetek átadására vagy éppen az értékesítés ösztönzésére. Az point of sale (POS) eszközökként is ismert displayek átgondolt tervezést igényelnek, hogy: 

  • statikailag alkalmasak legyenek a termékek tárolására, 
  • tartósak és újrahasznosíthatóak legyenek, 
  • illeszkedjenek a márkához és környezetükhöz, 
  • valamint elérjék céljukat. 

A displayek a célnak megfelelően számos különböző anyagból készülhetnek, többek között:

  • papírból, 
  • fából, 
  • fémből, 
  • és különböző műanyagokból. 

A vizuális vonzerő és az értékesítés maximalizálása érdekében különböző signage elemekkel és egyéb technológiai intergrációval egyaránt felszerelhetők.

A POS displayek közül néhány:

  • Álló displayek.
  • Polcos displayek.
  • Pult displayek.
  • Moduláris displayek.
  • És még sok más...

Készen állsz a kiemelkedő eredményekre? Fordulj hozzánk még ma, és engedd, hogy szakértőink segítsenek megvalósítani az elképzeléseidet. Erősítsd márkajelenlétedet, szerezz új vásárlókat és növeld értékesítésedet egyedi shop-in-shop, shop fitting és display megoldásainkkal. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy felejthetetlen vásárlói élményt teremts, és versenyelőnyhöz juss a piacon. Lépj kapcsolatba velünk most, és mi segítünk vállalkozásodnak új magasságokat elérni! 

Csináljuk!

Branding

A sikeres és jelentőségteljes kereskedelmi megoldások legfontosabb szempontja az egyedi, kreatív ötlet, és a márka hiteles, önazonos megjelenítése. 

Ennek része az üzlet, stand, display dizájnja, berendezései, feliratai és promóciós anyagai, amelyek összehangolódnak a márka vizuális identitásával, üzeneteivel és értékeivel. 

A következetes márkaelemek beépítésével és a kereskedelmi környezet olyan kialakításával, amely tükrözi a márka személyiségét, a vállalkozások erős kapcsolatot teremthetnek a vásárlókkal, elősegíthetik a márkahűséget, és javíthatják a márka imázsát.

huawei nordic-stlye service center and shop with unique furniture and lightbox s...

Technológiák

A technológia integrációja egy jelentős trend és komoly lehetőség a modern kereskedelmi megoldások területén. A világító signage elemek, a digitális-, interaktív kijelzők és más technológiák, fejlesztések fokozzák a vásárlási élményt és mélyebb szinten vonják be a vásárlókat.

Például, ha egy egyedi asztal displayt összekötünk egy digitális kijelzővel, amely vizuális tartalmakat jelenítünk meg a vásárlóknak attól függően, hogy melyik tárgyat emelik el az asztalról máris egyedi hatást keltünk bennük. A vásárlók bevonásának aránya, a termék iránt keltett érdeklődés, és a márka imázsára gyakorolt hatás sokkal látványosabb lesz, mint egy hétköznapi konstrukció esetében. Arról nem is beszélve, hogy ezzel a megoldással a vásárlói szokások és a megtérülés még inkább mérhetővé válik.

A technológia integrációja kiterjedhet a kiterjesztett valóságra (AR), további információkat, személyre szabott ajánlatokat, vagy a virtuális felpróbálás lehetőségét kínálva a vásárlók számára. Ezek a megoldások jelenleg még újdonságnak számítanak, így a vásárlók figyelmének felkeltése szinte garantált velük.

3d render of oral-b display with different products and illuminated signage

Fenntarthatóság és környezetbarát megoldások

A fenntarthatóság és a környezettudatosság egyre nagyobb hangsúlyt kap a kereskedelmi megoldások területén is, ezért a környezetbarát megoldások beépítése fontosabbá vált, mint valaha. 

Számos fenntartható lépésre van lehetőség. Szolgáltatásaink keretein belül is egyre inkább törekszünk a zöldebb jövő előmozdítására. A piacon számos újrahasznosítható anyag elérhető, érdemes hosszú távú konstrukciókban gondolkodni, kizárólag energiahatékony eszközöket alkalmazni, valamint fenntarthatóan és etikusan működő beszállítókkal dolgozni. 

A fenntarthatóság beépítésével a márkák képesek megszólítani a környezettudatos fogyasztókat, javítani márkaimázsukat, és hozzájárulni egy zöldebb jövőhöz. Alkalmazkodva a fejlődő fogyasztói értékekhez, demonstrálva elkötelezettségüket a vállalati társadalmi felelősségvállalás iránt.

A branding során az egyedi megoldások erősítik a márka értékét és a vásárlók lojalitását. A technológiai egyedi integrációjával ugyancsak a vásárlók lojalitását erősíthetjük újabb vásárlók figyelmének a felkeltése mellett. A fenntarthatóság felkarolása nem csak a zöldebb jövőhöz járul hozzá, hanem a környezettudatos fogyasztók körében is visszhangra talál. Ezeknek a kereskedelmi megoldásoknak a bevezetésével a vállalkozások jelentősen növelhetik eladásaikat, a vásárlói elkötelezettséget, és a márka elismertségét is.

tartalomjegyzék

További cikkek

Miért válassz minket?

Te briefelsz,
mi szállítunk!

Garantáljuk, hogy a kész termék pont olyan lesz mint a látványterveken!

ONE-STOP-SHOP

Belsőépítészet
Üzlethelyi megoldások
Signage
Nyomtatás

AZ EGYEDITŐL
A SOROZATGYÁRTÁSIG!

Európai szinten kiemelkedő géppark, manufakturális eljárásokkal ötvözve.

360° SZOLGÁLTATÁS

Felmérés, tervezés, gyártás, szállítás, telepítés, és karbantartás egy kézből, egy helyen!

Mi segítünk
viziódat valóra váltani!

LÉPJÜNK KAPCSOLATBA

TÜV TANÚSÍTVÁNYAINK

Acél hegesztés
TÜVRh-EN1090-2.00938.2023.004
PDF
Alumínium hegesztés
TÜVRh-EN1090-3.00050.2023.004
PDF
Acél szerkezet
0035-CPR-1090-1.01013.TÜVRh.2023.004
PDF
Alumínium szerkezet
0035-CPR-1090-1.01014.TÜVRh.2023.004
PDF

OUR ISO CERTIFICATES

ISO 9001
PDF
ISO 14001
PDF
ISO 45001
PDF
GDPR
PDF
Beszállítói adatvédelmi nyilatkozat
PDF